dimecres, 3 de març del 2010

Siempre tuvo la frente muy alta, la lengua muy larga y la falda muy corta

Havia discutit amb la dona i fart de la rutina matrimonial, s'endinsava en la penombra d'aquells carrers estrets que tan bé coneixia. Dones de llengua llarga i faldilla curta insinuaven de manera poc elegant que la seva bellesa estava en venta. No hi havia res en concret que les allunyés de la dona que ja no estimava. Era aquella sensació de poder. Per unes hores ell era el seu amo i les manejava al seu gust. Posseia cada centímetre de la seva pell, eren seves.
Aquella nit li va cridar l'atenció una castanya molt riallera, ben cenyida en un vestit vermell poma, molt intens. Reia, tota l'estona i era extrany perquè era de fora i no entenia el que ell deia, però ella reia. També ho feia mentre ell s'aventurava entre les seves cuixes, ansiós d'aquella bellesa castigada per hores de carrer i substàncies prohibides. El temps de passió té preu, els petons robats també. Es va acomiadar fins la propera i va començar a refer el camí cap a casa. Al seu cap, hi seguia la mirada absent i la rialla sonora. Destí inebitable per a ella, poder i desig per a l'ombra que s'allunyava lentament en aquella nit plujosa.

4 comentaris:

  1. està tot currat eh!! xd
    ara, mai havia sentit utilitzar la poma per descriure el vermell.. ?¿ tot i que hi ha pomes vermelles les més corrents són les verdes, i ja que et text és així tot pujat de to potser unes maduixes li haurien donat un toc més eròtic xd
    però m'agrada molt :)

    ResponElimina
  2. Me alegro que tras una semana de abstinencia hayas recobrado tu, normalmente, brillante inspiración, que queda acentuada con este texto.
    Aun así no entiendo porque algunas os cenyis en un discurso tan absurdo como el de este feminismo hiperbolarizado(¿esto existe?) con frases tan ironicamente lucidas como estas, que "todos los hombres son iguales", o que "todos se guian por lo mismo" (verdaderamente ridiculo) un argumento tan manido que me causa nauseas, aun más exageradas viniendo de dos inteligentes mujeres como vosotras, a veces quedo decepcionado. I el pitjor de tot es que es inevitable.
    Culteranista Gongorino/Poeta con Jeta

    ResponElimina
  3. oops, no hi havia caigut en lo d'adam i eva xddd

    ResponElimina
  4. Ser topico/a no es malo( yo tambien lo soy, sino no escribiría como lo hago), de hecho un movimiento tan importante para el desarollo humano como fue el Renacimiento se nutre casi exclusivamente de tópicos grecoromanos.
    En cuanto a lo del feminismo entiendo que no sea la intención, si fuese así, sí que me sentiría realmente decepcionado, pero parece ineVitable, al menos para mi limitada mente viril, indignarse y, sobretodo, crear polémica cuando leo frases aplicadas al que sería un hombre tópico y ordinario( exceptuando el hecho de que "ell era el seu amo" y "Posseia cada centímetre de la seva pell, eren seves").
    Sigue siendo tópica, no cualquiera puede permitirselo.
    Culteranista Gongorino/Poeta con Jeta

    ResponElimina